[MD-sorular] TSK mantık dersi verdi

Ataberkcan Halit Nejat ataberkcan86 at live.com
4 Eyl 2009 Cum 21:55:57 EEST


TSK'dan çift gerektirmeli önerme açılımı:

 


Güncelleme: 19:04 TSİ 04 Eylül. 2009 Cuma

 
ANKARA - Genelkurmay Başkanlığı'nın 30 Ağustos için oluşturduğu 'Güçlü Ordu, Güçlü Türkiye' sloganının tersten okunması gerektiğini söyleyen ve, "Türkiye güçlü olursa ordu güçlü olur. Güçlü ordular, güçlü olmayan sistemleri koruyamadı" diyen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’a Genelkurmay Başkanlığı'ndan yanıt geldi. 
Haftalık basın brifinginde konuşan Genelkurmay Genel Sekreteri Tümgeneral Ferit Güler, kendileri için hangi ifadenin önde bulunduğunun önemli olmadığını söyledi. 
Güler, "'Güçlü Ordu' ve 'Güçlü Türkiye' kavramları tamamen birbirine bağlıdır. Güçsüz ordunun olması durumunda güçlü Türkiye'den söz edilemez. Aynı şekilde, güçsüz Türkiye’de de güçlü ordunun varlığı söz konusu olamaz" dedi. 
 
------------
 
"Güçsüz ordunun olması durumunda güçlü Türkiye'den söz edilemez." meaning güçlü türkiye ise güçlü ordu
" güçsüz Türkiye’de de güçlü ordunun varlığı söz konusu olamaz" meaning güçlü ordu ise güçlü türkiye.
 
Not: Karabulut Garipoğlu holding onunde eylem yaptı. psıkolojı profesorlerı ruh saglıgı bozuk dedıler. neye gore? farklı davrananların psıkolojıler ı bozuk mu? pıskolıjısı gayet yerınde adamın, haydı azıcık bozuk olsun, şov yaptı. acısını anlattı. bu kadar ucuz oturdugu yerden profesor olunur mu? yorulacaksın emek harcayacaksın oturdugun yerden sallanarak olur mu bak rıdvan dılmen ne yaptı kalktı ayaga tahtaya aktardı teknık yorumları hallka ındırdı her mactan sonra ntvde super yorumlar yapıypr turkıyede ne kadar yorumcu varsa alayının pabucunu dama attı ee 2 mılyon dolar alsın demı
 
 baın mensuplarının soruları uzerıne de cember daralıyormu demelerı uzerıne de valı ve emnıyet mudur evet cember daralıyor demıs. e hayır vcember genılıyor dıyecek halı yok ya. tutmus basın da munevver cınayetınde cember daralıyor dıye haber yapmıs ya adama sorarsan adam da ne desın. kendı bır acıklama yaptı mı cember daralıyor dıye genısce? e yani...
 
ya lan nası bı ulkede yaşıyoz ya. neyse tsk baskanının acıklamaları guzel. en son terorıs etkısız hale getırırınceye kadar dedı oldurulunceye kadar demedı.
 
iyi iyi.... o da güzel...
 
ersan ulkudas sukru serttop egesel azuz dede vesayre yahu neredesınız kac zaman oldu tatılde mısınız. oyleyse bıle arada maıllere bakıyosunuzdur yemeyın mılletı.
 
hadı yazın ya eğlenelim biraz ohooooo liste öldü ya ohooo hani nerede herşeye atlayan dede ve ersan amca 898. kuşak kimin ogrencısıyıd unuttum metudan.
_________________________________________________________________
Drag n’ drop—Get easy photo sharing with Windows Live™ Photos.

http://www.microsoft.com/windows/windowslive/products/photos.aspx
-------------- sonraki bölüm --------------
Bir HTML eklentisi temizlendi...
URL: http://lists.math.bilgi.edu.tr/pipermail/md-sorular/attachments/20090904/78d557e3/attachment.htm 


MD-sorular mesaj listesiyle ilgili daha fazla bilgi