[mk-duyuru] NMK'da etkinlikler ve diger duyurular

Ali Nesin anesin at bilgi.edu.tr
2 Eyl 2009 Çar 13:45:19 EEST


1)       Onumuzdeki cumartesi, yani uc gun sonra Matematik Koyu'nde liselilere yonelik son yazokulumuz basliyor. Iki hafta surecek: 5-18 Eylul arasi. Programda sayilar kurami, olasilik, cizgeler kurami ve oyunlar kurami var. Arastirmaya yonelik bir yazokulu olacak. Birkac kisilik bos yerimiz var. Daha fazla bilgi icin http://matematikkoyu.org/liseeylul
2)       Bayramda 19-23 Eylul arasi gene liselilere ve ogretmenlerine yonelik yogun bir turev ve integral programi duzenledik. Sadece yogun calisma temposunu kaldirabilecekler basvursun lutfen. Programin icerigi http://matematikkoyu.org/liseturev adresinde.
3)       MD'nin 2009-I ve II sayilari cikti. Abone olmak ya da icerik icin www.matematikdunyasi.org<http://www.matematikdunyasi.org/>. Derginin fiyatini artirmamak icin bronz, gumus, altin, platin gibi abonelikler yarattik. Sirasiyla 25, 50, 75 ve 100 liralik. Normal abonelik hala daha 16 TL. Orta halli olanlarin dergiyi desteklemelerini bekliyoruz ki daha yoksul kesim (yani ogrenciler) dergiyi ayni fiyata alabilsinler (112 sayfa icin sadece 5 TL.) Aksi halde dergiye zam yapmak zorunda kalacagiz. Daha acik bir bicimde soyleyelim: Toplumsal dayanisma bekliyoruz.
Sevgiler, saygilar.
Ali Nesin
-------------- sonraki bölüm --------------
Bir HTML eklentisi temizlendi...
URL: http://lists.cs.bilgi.edu.tr/pipermail/mk-duyuru/attachments/20090902/18f8ed03/attachment.htm 


mk-duyuru mesaj listesiyle ilgili daha fazla bilgi